شهرداری پول اتوبوس های ایرانخودرو را نداد/ حمایت رانتی نمیخواهیم
مدیرعامل ایرانخودرو با بیان اینکه شهرداری پول اتوبوس های ایرانخودرو را نداد، گفت: حمایت رانتی نمیخواهیم.
به گزارش خبرنگار اقتصاد آنلاین، علیمردان عظیمی، مدیرعامل ایرانخودرو در مراسم افتتاح خط تولید خودروی "ریرا" گفت: پرسنل ایرانخودرو علی رغم تمام صحبت هایی که علیه صنعت این روزها به گوش می رسد اراده کرده اند که بهترین خدمات را به مردم ارائه دهند.
وی افزود: امروز بزرگترین مشکل کشور کمبود سوخت است و آقای علی آبادی در مورد موضوع خودروی برقی تحت فشار هستند. چیزی که آینده کشور به آن نیاز دارد و صنعت باید به سمت آن برود خودروی برقی و هیبریدی است.
عظیمی ادامه داد: امرزو فاز صنعتی سازی خودرو ری را آغاز می شود و تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۳ به مردم تحویل خواهد شد.
مدیرعامل ایرانخودرو بیان کرد: تا پایان سال ۱۴۰۳ اولین خودروی برقی کشور در مجموعه ایران خودرو تحویل مردم خواهد شد.
عظیمی تصریح کرد: ما گاهی یادمان می رود که چه بودیم و چه شده ایم، یک زمانی پیکان را به صورت سی کی دی تولید می کردیم, الان ری را و تارا تولید می کنیم که اصلا قابل مقایسه با آن دوران نیست و این یعنی که ما می توانیم به تحقق پیوسته است. به شما قول می دهم که ری را باکیفیت ترین خودروی کشور باشد و این خودرو بدون کوچک ترین ایرادی وارد بازار شود.
وی اظهار کرد: اگر وضعیت فعلی را ادامه دهیم و به سمت خودروسازی برقی نرویم، در پنج سال آینده مجبور خواهیم شد ۱۱ میلیارد دلار بنزین وارد کنیم. چاره دیگری جز این نداریم و از دولت و مجلس خواهش می کنیم برقی سازی خودرو را جدی بگیرند.
عظیمی گفت: حمایت رانتی نمی خواهیم، قیمت محصولات ما را با هر شکلی که می خواهند محاسبه کنند. اختلاف قیمت محصولات ایرانخودرو با بازار بیش از ۷۰ درصد است در حالی که این برای سایر صنایع ۱۲ درصد است. به دنبال افزایش قیمت مثل قیمت بازار نیستیم، همین قدر که زیان نکنیم که کافی است.
مدیرعامل ایرانخودرو توضیح داد: دستگاه اتوبوس برقی به شهرداری دادیم و باید ۲۰۰ میلیارد تومان قبل از تحویل باید به ما می دادند که ندادند، گفتم تا پرداخت نکرده اند اتوبوس تحویل ندهید، این اتفاق افتاده بعد می گویند شما توانایی تحویل خودرو ندارید، در حالی که خودرو دادیم و پول نداده اند.
عظیمی در پایان گفت: فرزندان شما در ایرانخودرو بهترین خودرویی را که شما لایقش هستید را تامین می کنند مشروط بر این که دوستان کمک کنند تا این صنعت روی پای خودش بایستد.